logo

Actualitat Notícies

Així són els consumidors després de l'aparició del comerç online
Així són els consumidors després de l'aparició del comerç online

Quanta més informació obtinguen del comerç, més el valoraran

L'evolució digital suposa també una transformació en el comerç electrònic. El procés de canvi ha generat en els últims anys nous comportaments a l'hora de comprar online i el consumidor ha evolucionat i modificat els seus hàbits.

Més de la meitat dels espanyols compra a través d'Internet almenys dues vegades al mes, així ho indica el *ll observatori sobre hàbits en l'e-*commerce de *Trusted *Shops. Aquestes dades reafirmen que l'aparició del comerç electrònic té com a conseqüència noves actituds en els consumidors:

Més exigent

L'augment d'informació comporta que les exigències dels consumidors també ho siguen. Hui dia qualsevol client pot consultar prèviament el preu, les característiques del producte i fins i tot opinions d'altres usuaris sobre el mateix producte o fins i tot la botiga. Davant això, el comerciant pot implantar una estratègia *omnicanal per a donar al consumidor tota la llibertat possible a l'hora de triar entre canals, plataformes i informació necessària.

Més poderós

Les noves tecnologies ofereixen als usuaris poder comprar des de qualsevol lloc, alguna cosa que fa anys no era possible. En l'actualitat, és comuna que els consumidors comparen prestacions o característiques dels productes en els quals estan interessats sense moure's del sofà. El comerç, per part seua, es veurà beneficiat quanta més informació proporcione: imatges, vídeos, valoracions...

Més informat

Les noves regulacions que emparen la compra online faciliten que les empreses exposen amb transparència i claredat les condicions de compra i polítiques de devolució. En general, els usuaris estan familiaritzats amb els mètodes de pagament que existeixen, les garanties oferides, despeses d'enviament o el tractament de dades personals. Per això, és fonamental que els comerços siguen honestos i transparents, i que a més, proporcionen confiança als clients.

Més digital

Quan va aparéixer el comerç a través d'Internet, molts consumidors van rebutjar aquesta nova activitat. No obstant això, l'aparició de noves eines i dispositius més senzills ha facilitat que comprar online es torne una cosa comuna i que molts usuaris opten per aquesta via i no per acudir a la botiga en persona.

Més compromés

Una dels avantatges que té Internet és que tota empresa pot anunciar-se a través d'aquest mitjà. El comerç electrònic és una eina accessible i potent per a arribar a molts usuaris. Per això, naix un consumidor més compromés que dóna oportunitats a les pimes online i incentiva el consum sostenible i responsable.

Consulta la notícia original Ahttps://www.eleconomista.es/gestion-empresarial/noticias/10081709/09/19/Asi-son-los-consumidores-tras-la-aparicion-del-comercio-online.htmlCI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías